Bilferie: Storbyferie

Trænger du til at komme lidt væk fra hverdagen? Bare en uge eller et par dage? Skal det være familievenligt? Er det tid til en tur med kæresten? Eller trænger du bare til lidt selvforkælelse for dig selv? Så er en ferie til én af Europas storbyferier et rigtig godt bud på et hurtige ”Get away” for dig og dine nærmeste. En storbyferie kan skræddersyes til netop dine intentioner og hobbyer; Skal det være en romantisk tur til Paris med din bedre halvdel? En fodboldtur til London med kammeraterne? Eller en hyggelig shoppetur for dig og veninderne i Milano? Alt du skal gøre, er at finde den eller de personer, som du gerne vil afsted med, og så ellers bare starte planlægningen! De fleste flyveture i Europa tager ikke særlig lang tid, og du kan derfor nemt tage en forlænget weekend.

Vi vil gerne give et par forslag til nogle fremragende destinationer, som byder på oplevelser for dig og dine nærmeste. For manden der vil på herretur med vennerne, så er som tidligere nævnt London en god idé. Her kan I tage på fodboldsafari rundt i London, kun afbrudt af ture på de utallige mange pubs i byen. Her kan i nyde alle former for fodbold, da der findes rigtig mange professionelle rækker i England. Hvis vi holder os til den bedste engelske fodboldrække Premier League, så kan I se fodboldhold såsom: Arsenal, Chelsea, Tottenham, West Ham, Brentford, Crystal Palace og Watford. Disse hold har nogle af de største og flotteste stadions i verden, såsom Stamford Bridge, Emirates stadium, Tottenham Hotspur stadium med flere.

For familiens storbyferie, hvor ungerne også skal underholdes, kan Barcelona nævnes som et godt bud. Barcelona rummer både en fantastisk strand, gode shopping muligheder, en forlystelsespark, fodboldstadionet Camp Nou, kirken der aldrig bliver færdig La Sagrada Familia og meget mere. Barcelonas gader er bygget kvadratisk op, hvilket gør byen nem at finde ud af. Et andet bud for en familieferie til en storby er Paris, hvor Disneyland naturligvis bør nævnes som en mulighed. Derudover kan I opleve Triumfbuen, Eiffeltårnet og meget mere.

Det ligger i navnet storbyferie, at det er en stor by, som kræver, at du mod på at gå mange kilometer eller fravælge nogle af seværdighederne på grund af tidsmangel. Medmindre du har det rigtige køretøj med dig, som eksempelvis kunne være den elektriske Mazda MX-30, som er en sand drøm at køre i byerne med.

Europa | Storbyferie | Roadtrip