OGIB 2013 Top   
Profile News Events Projects Career International About Offshore Knowledge Database Links Contact Members
 
Find your offshore
supplier/business
partner here
729 Danish offshore
companies listed!
Offshore Center Danmark News
ON/OFF News Magazines
News from the medias
Media Relations
RSS feeds

Nyt fra Offshore Center Danmark:

Tilbage  

 
March 27 2012

Passionate Maersk Oil employee receives Offshore Center Danmark's Safety Award 2012 (in Danish)


Annette Gram Hansen hædret med den nyindstiftede pris ved Task Force Zero konference i Esbjerg

Det personlige engagement på arbejdspladsen blev hædret, da Annette Gram Hansen fra Maersk Oil i Esbjerg fik Sikkerhedsprisen 2012 ved et arrangement tirsdag 27. marts. Annette var en ud af tre nominerede kandidater til den nyindstiftede pris, og hendes personlige initiativ har været med til at skabe en bedre arbejdsplads, lød argumentet for, at en dommerkomite bestående af aktører i offshoreindustrien har udpeget Annette Gram Hansen.

”Annette er ikke en del af sikkerhedsorganisationen hos Maersk Oil, men har mere eller mindre på eget initiativ stået for implementering af en arbejdsrigtig arbejdsplads på land såvel som på Nordsøen. Selvom man ikke direkte ser det som sikkerhed, er signalværdien med til at bidrage til en kulturændring. Sikkerhedsprisen gives blandt andet for at vise, at en ændret adfærd er med til skabe en sikker arbejdsplads”, forklarede Esbjergs borgmester Johnny Søtrup, da han overrakte Sikkerhedsprisen og en check på 10.000 kroner til Annette Gram Hansen.

Johnny Søtrup benyttede også lejligheden til at fremhæve offshoreindustrien som en vigtig industri for både Esbjerg by og det danske samfund. Han er overbevist om, at Sikkerhedsprisen er en god måde at profilere branchen og dermed tiltrække unge mennesker.

”Sikkerhedsprisen er et flot og nødvendigt initiativ. Vi skal vise verden, at offshoreindustrien er et godt sted at arbejde, og et sted hvor alle sørger for, at du også kommer sikkert hjem fra arbejde - og ikke mindst er en industri med fremtidsmuligheder for unge mennesker”, sagde borgmesteren fra scenen ved overrækkelsen.

Sikkerhedsprisen 2012 blev uddelt under konferencen Task Force Zero, hvor offshoreindustrien var samlet for at drøfte sikkerheden i offshoreindustrien og hvordan det er muligt at nå det overordnede mål helt at undgå uheld i sektoren.

Udover prisvinderen var også de to iværksættere Kenneth S. Hagelskjær og Søren Hvorslev fra virksomheden Global Gravity samt virksomheden Blue Water Shipping nomineret til prisen.

Billederne ved overrækkelsen er taget af Hans Søndergård. Download billederne til redaktionel brug her.

 

 

Offshore Wind Farms - Map & Database
 
Offshore Poster
 
Safety Award 2013
ON/OFF Yearbook 2013
ON/OFF Februar 2013
 
Value Chain Analysis (in Danish)
 
Offshore educations (in Danish)

Offshore Center Danmark - Niels Bohrs Vej 6 - 6700 Esbjerg - E-mail: info@offshorecenter.dk - Tlf. (+45) 36973670